Ajax zklamal, domácím nestačil a odvezl si bůra

05.11.2012 10:45

Domácí začali zápas dobře, už z první velké šance padl gól, to když Klečák zatáhl míč po pravé straně, poslal přihrávku do vápna na Štěpána, který měl snadnou úlohu. Slabou chvilku si ale v zápětí vybral domácí brankář Strbík, kdy ho oslnilo nízko položené sluníčko a podcenil střelu z 20m doprostřed brány, která ho přelobovala, proto se do dálšího průběhu zápasu vyzbrojil čepicí s kšiltem a k dálším komplikacím již nedošlo. Hostům dělal těžký terén velké problémy a proto se na jejich bránu valil jeden útok za druhým, hezky pálil Podolák nebo několikrát Štěpán. Domácí z těchto šancí vytěžili pouze jeden gól a to když si se stopery pohrál Štěpán.

 

Po změně stran dostal domácí do dvougólového vedení kuriózní gól, to když Bohouňovského standardka z vlastní poloviny šla místo na připravené spoluhráče přímo na bránu, brankář míč ostudně podcenil. Šťastný střelec ještě dobrých pár vteřin po vstřelení gólu nemohl uvěřit, že nákop skončil netečován v bráně. Po utkání se svěřil, že to tak samozdřejmě chtěl :-) Domácí se však neradovali dlouho, hned z protiútoku se trefil maličký Běhal. Miskovičtí ale neponechali nic náhodě, jasně ukázali, kdo je na hřišti pánem a po kombinaci Kopáček – Štěpán opět odskočili na rozdíl dvou gólů. Kopáček se zaskvěl i v dálší akci, to když napálil tyč, Kruliš míč doběhl, nahrál pod sebe na Klečáka který svou dělovkou pod břevno nechal vyniknout hostujícího brankáře, ten konečky prstů vytěsnil ránu na břevno. Oblíbeného bůra na cestu zařídil přecejen Klečák, po přihrávce Štěpána si narazil o brankáře a druhou střelou míč uklidil do brány. Utkání by více slušel výsledek 15:3, avšak kvalita hřiště střelcům rozhodně nepomáhá.

 

Na zápas byl nominován rozhodčí Linhart, je s podivem, že takto kvalitní rozhodčí nepíská Gambrinus ligu. Opět totiž prokázal své znalosti a cit pro hru..

 

 

 

Miskovice - Štrampouch 5:2 (2:1),

Štěpán 3, Bohouňovský, Klečák - Chmelař, Běhal.

 

Sestava domácích:

Strbík – Herout Mar., Kopáček V., Herout Mich. (Bartoš), Krejza – Kopáček S., Klečák, Podolák, Kruliš – Bohouňovský, Štěpán