Miskovice : Č. Janovice 5:1, Utkání rozhodli třicátníci

23.05.2016 12:32

Zápas mezi Miskovicemi a Červenými Janovicemi začal se čtyřhodinovým předstihem už ve 13h, důvodem nebylo MS v holeji, jak by se mohlo zdát, ale derby mezi Suchdolí a Kutnou Horou, kam se téměř všichni domácí hráči po svém utkání přesunuli.


Zápas začali lépe hosté, už ve 13 minutě si Bartůněk před pokutovým územím přidržel unikajícího V. Müllera a byl nařízen přímý kop. Ten střelou přes zeď proměnil T. Menšík a litoval, že jeho počin nemohl vidět nepřítomný otec. Utkání se hrálo vyrovnané, bez větších šancí, vysvobození pro domácí přinesl rychle rozehraný rohový kop Libichera se Štěpánem, kdy se prvně jmenovaný hráč dostal neatakovaný až k velkému vápnu a střelou levačkou prostřelil všechny před sebou stojící.


Ve druhém poločase domácí přidali na přesnosti a vyplynulo z toho několik branek. Nejprve Bartůněk krásně trefil z 24 m na zadní tyč a zaznamenal tak první branku za Miskovice. Hned o tři minuty později se po skvělém uvolnění Krejzy trefil Chvála.  Že si z této akce něco Chvála odnesl, ukázal v 74 minutě, kdy stejně vysunul O. Kruliše, který se na pětníku zbavil obránce tak, jak to umí jen on :-) a vystřelil podél brankáře.  V 80 minutě fauloval v pokutovém území J. Zelený unikajícího Libichera a byl nařízen pokutový kop. K jeho zahrání domácí vybídli Herouta Michala, jenže ten vysoko přestřelil. Hosté utkání odbojovali, výsledek je možná až příliš krutý, sami se dostali do několika slibných akcí, jenže zakročila domácí obrana nebo poslední muž, brankář Strbík. Radost domácím fanouškům a tečku v utkání udělal opět Bartůněk, když se trefil opět krásně z 22 m takřka do stejného místa, jako v prvním případě. Zajímavostí je, že se v utkání gólově prosadili čtyři nejstarší hráči v sestavě domácích. Mladší ročníky se můžou dočkat hned v následujícím utkání, kdy se zajíždí na hřiště již postoupivších Nových Dvorů.


Miskovice : Č. Janovice 5:1 (1:1)

Branky: 36. Libicher Martin, 54. Bartůňek Michal, 57. Chvála Jiří, 74. Kruliš Ondřej, 85. Bartůňek Michal - 13. Menšík Tomáš


Polovina domácí sestavy na utkání Suchdol : Kutná Hora. Všichni s limonádou v ruce.. :-)