Miskovice : Malín 2:7 (0:5) domácí i 9ti bojovali.

08.05.2013 19:53

 

Na středeční dohrávku 14.kola by domácí nejraději rychle zapoměli. Sešlo se pouze 9hráčů, zbytek měl jak školní, tak pracovní povinnosti. Místo v základní devítce si alespoň vysloužili hráči, kteří dlouho nenastoupili a podctivě s týmem jezdí.

 

Hosté z Malína dvojnásobné přesily rychle využili ke vstřelení 3gólů a to dvakrát domácí zachránilo břevno. Po 35min hry se podařilo domácím alespoň přemluvit skoro 50tiletého Kozáka ke hře, sice přišel hru pouze sledovat u studeného chmelového moku, ale musel povinně domů a obout po roce kopačky, aby se posléze postavil do útoku k do té doby osamocenému Krulišovi M. Ale ani to nezabránilo snadno kombinujícím hostím zvýšit na poločasových 0:5.

 

Dálší ránou pro domácí bylo poločasové ošetřování Kruliše O., který hraje poslední dva zápasy se sebezapřením a nedalo se s ním na 100% počítat, avšak při tomto nízkém počtu hráčů nastoupit prostě musel. Hostím se ve druhém poločase nedařilo tak dobře kombinovat jako v prvním a dálší gól vsítili až po 20min hry. Poté dlouhým výkopem Strbík našel Chválu, ten i přes faul dvou bránících hráčů prodloužil do vápna, kam si naběhl Kruliš O. a pod padajícím gólmanem uklidil míč k levé tyči 1:6. Vzápětí Chválovu skvěle kopnutou standardní situaci neudržel hostující gólman a Kruliš M. zkušeně zasunul k pravé tyči 2:6. Ke konci zápasu se vytáhl gólman Strbík, který chytil pokutový kop, ale následně podcenil pokažený centr a konečné skóre bylo stanoveno na 2:7.

 

 

Miskovice : Malín 2:7 (0:5) Kruliš O., Kruliš M. - …