Nepo si odvezlo „bůra“

08.10.2012 13:13

Miskovičtí se po měsíci představili na domácím trávníku a potěšili své příznivce 5ti góly. Výhoda domácího hřiště tentokrát nebyla tak zřetelná, jelikož hosté znali hřiště velice dobře, neboť zde odehráli několik sezón jako domácí tým v době, kdy neměli své vlastní hřiště „Kozel plac“ v Nepoměřicích. Základem pro tři body byla bezchybná hra Podoláka v záloze, myšlenkou hýřící Klečák, který se vrátil po více než roční pauze zaviněné operací křížových vazů a návrat střelce Štěpána.

 

První gól padl poměrně klasicky z levé strany, kdy si Štěpán nedělal problémy s obránci a propálil Peroutku v bráně hostů, 1:0. Na dva nula zvyšoval opět Štěpán. Útoky Nepoměřic bezproblémů řešila obrana domácích, několik nebezpečnějších balónů vyřešil stoper Bartoš a skvěle hru čtoucí Krejza. První drobnější zaváhání domácích však skončil gólem, to když se Culka protáhl kolem Herouta, nacentroval do vápna na nabíhající útočníky a Krejza si v nouzi vstřelil vlastní gól. Obdržený gól mrzel dvoujnásob, jelikož ihned po rozehrání se pískal poločas.

 

Ve druhém poločase se obranou domácích prohnal Linek a se štěstím zamířil mezi nohy Strbíka, 2:2. Domácí se ale z vyrovnání oklepali, roh na krátko rozehrál Klečák s Chválou, ten nacentroval do vápna, kde hlavou na 3:2 zvýšil Štěpán, který dokonal hattrick. 4tý gól padl po hezké nahrávce Herouta na Kopáčka, ten nacentroval a Kruliš hlavou zamířil k tyči. Poté si Kruliš vyměnil místo s Bohouňovským, který šel do útoku. Po jeho hezké individuální akci se dožadoval penalty, která nebyla vyslyšena. Klečáka vystřídal Michal Herout a od té doby se zápas již pouze dohrával, vybočení z kolejí měli jen ostřejší zákroky Culky, který byl frustrovaný ze svého výkonu, jelikož ho ze hřiště v celém zápase vymazal Martin Herout. Na konečných 5:2 výsledek upravil aktivní Chvála.

 

Miskovice : Nepoměřice 5:2 (2:1)

Góly: Štěpán 3, Kruliš, Chvála – Linek, vlastní

 

Sestava domácích:

Strbík – Krejza, Bartoš, Herout – Bohouňovský, Podolák, Chvála, Klečák (Herout Mich.), Kopáček – Kruliš, Štěpán