Předkolo poháru OFS

10.08.2013 21:09

Štrampouch : Miskovice 4:3 p.k. (v základní hrací době 3:3, pol. 1:1)

 

Pouze o deseti hráčích a navíc bez pěti hráčů základní sestavy, přijeli hosté z Miskovic k zápasu předkola poháru OFS. Už ve třetí minutě utkání se u autové čáry protáhl Kruliš M. a řítil se sám na brankáře domácích, kterému nedal křižnou střelou šanci 0:1. Poté začal drtivý tlak domácích, kteří neproměnili ani ty největší šance. K vyrovnání je až dotlačila nadvakrát zblokovaná střela z hranice vápna. Domácím dělaly velké problémy dlouhé výkopy hostujícího gólmana Strbíka a je s podivem, že z několika dobrých zpracování neunikl obraně Kruliš M, který v útoku musel operovat sám. K brance nevedla ani akce Vařečky, který poslal do úniku Kruliše O., ten si hlavou posunul míč do běhu, ale nedokázal přehodit vyběhnuvšího gólmana, který si s jeho slabým lobem poradil.

 

Druhý poločas začal obdobně jako první, hned ve 48min poslal míč Chvála na pravou stranu, kam si naběhl Dilianov, který k tyči nekompromisně zakončil 1:2. O vyrovnání se postaral až útočník hostí v 60min po rohovém kopu. Celý zápas se hrál pouze na bránu hostů, kteří se tu a tam snažili překonat obranu domácích chytrými nahrávkami za obranu, ale nesčetněkrát je zastavil praporek pomezních.V 82min se konečně domácí dočkali kýženého vedení, opět zblokovanou střelu uklidil domácí hráč k tyči 3:2. Hosté byli psychicky dole, 82min v oslabení ubralo mnoho sil, avšak o hororovou zápletku se postaral Kruliš M., který poslal do úniku Chválu, ten udělal kličku brankáři a přesto, že byl atakovaný domácím stoperem balón uklidil do brány, to se odehrávala 89min.

 

Domácí nakonec rozhodli v pokutových kopech, z 5-ti nařízených proměnili hned tři s tím, že poslední ani kopat nemuseli, protože za Miskovice se mýlil jak Chvála, kterému střelu doprostřed brány nohama vyrazil brankář, Dilianov trefil tyč a Kruliš M. se netrefil vůbec.  

 

Sestava hostů:

Strbík – Herout Mar., Kopáček V., Herout Mich., Vařečka – Bohouňovský, Kruliš O., Chvála, Dilianov – Kruliš M.