Domácí premiéra před osmi desítkami diváků Miskovice : Malín B 4:1

05.09.2016 14:53


Souboj dvou poražených z prvního kola III. třídy čekal celky domácích Miskovic a hostujícího Malína. Ten přijel neposílen o hráče A mužstva, neboť první tým hrál derby v Hlízově. Větší problém se sestavou měl tradičně domácí tým, kdy do utkání museli nastoupit tři hráči se zdravotními problémy a navíc se nepodařilo včas dotáhnout přestup M. Kmocha  z Kaňku. Utkání sledovalo díky dětskému dnu na hřišti nadstandardní počet diváků.


Úvod zápasu patřil domácím, ovšem bez výraznějších šancí. Do utkání se proto výrazně zapsal rozhodčí Řípa, kdy úzkostlivě potrestal žlutou kartou za zakopnutí míče domácího Čtvrtečka a hostujícího Husu. Další dvě karty udělil za faul hostujícího Trousila a domácímu Krulišovi O. za faul na Vrbu. Ten, ještě zřejmě otřesený, o pár desítek sekund později ve svém pokutovém území netrefil v obranném zákroku centrovaný míč a překvapený osamocený Kruliš O. vůbec netrefil zařízení. Velkou příležitost si následně připsal Kruliš M., když jeho centr nikým netečovaný mířil do hostující šibenice, skvělý zákrok "last minute" ovšem předvedl gólman Neprášek. První branku tak přinesla až 37min. díky precizně zahranému rohovému kopu Čtvrtečka a zakončení Kruliše M. Domácí šli do kabin navíc veseleji, druhá branka padla o 4minuty později, dlouhý aut na hranici pokutového území zakončil lobem Libicher, který se kvůli zranění přesunu na pozici útočníka.


Ve druhém poločase se opět připomněl rozhodčí Řípa, kdy nepotrestal jasné zákroky a naopak žlutou "odměnu" dostal Bachtík za běžný drobný faul a kapitán Chvála za "řeči". Poté přišlo několik zajímavých náznaků domácích, jejich hra byla přesná, rychlá, velké nebezpečí znamenala pravá strana s Vlachem a Bartůňkem, branka ovšem padla na druhé straně, svou střelu Schwarz otřel o tyč a z dorážky vše propálil Šťastný M. Myšlenku na body pro hosty vzala Libicherova branka ze 72min., kdy si doslova pohrál s domácí obranou a zakončil k tyči. Další zajímavé šance měli agilní Chvála a Čtvrtečka, kterého bylo plné hřiště. Poslední změnu skóre však přinesla až domácí standardní situace v 88min., ve které se nejlépe zorientoval Kruliš O. a hlavou stanovil výsledek na 4:1.


Miskovice - Malín B 4:1 (2:0), 37. M. Kruliš, 41., 72. Libicher, 88. O.
Kruliš - 67. M. Šťastný.


Sestava domácích:

Strbík - Herout Mar., Kruliš M., Podolák, Bartůněk - Kruliš O., Chvála, Čtvrtečka, Vlach - Bachtík, Libicher

Střídali Herout Michal