Domácí si výrazně vylepšili skóre

01.06.2015 13:26

V sobotním utkání hostili domácí Miskovice borce ze Zruče nad Sázavou, kteří ovšem už před utkáním řešili problémy se sestavou a k úvodnímu hvizdu sehnali jen osm hráčů. Zručská Benfika je jako noc a den, v utkáních, ve kterých je doplněna hráči A-týmu s přehledem diktuje tempo hry a dělá body, v případě, kdy se zápasy A a B týmu kryjí v termínové listině, dostává slušné příděly (prohry v Močovicích 9:1, Soběšíně 5:1, Křeseticích 7:0, Nepoměřicích 6:0 a Kačině 3:0).

 

Samotné utkání připomínalo spíš házenkářské střetnutí, domácí borci si umě přesouvali míč do stran a do vápna létali ostré centry na trojici útočníků. První gól dal v 10.min Kruliš O. a odstartoval poločas, který skončil 8:1, čestný gól domácích dal po rychlém protiútoku za stavu 4:0 Louda.

Do druhého poločasu domácí prostřídali a na hřiště se dostali hráči z lavičky, hosté samozřejmě po celé utkání co nejvíce zdržovali, každý výkop brankáře trval minutu, ale obraz hry se nezměnil a padal jeden gól za druhým a to gólman hostí také spoustu šancí chytil.  Utkání skončilo nakonec krutým debaklem 15:1, hosté si však zaslouží obdiv, že celé utkání odmakali a nevypustili jediný souboj.

 

Miskovice : Zruč nad Sázavou B      15:1 (8:1)

Štěpán 6, O. Kruliš 3, M. Kruliš 3, Krejza, Kopáček V., Chvála

 

Sestava domácích:

Strbík – Chvála, Krejza, Herout – Najbrt, Podolák, Kruliš M., Bohouňovský – Březina, Štěpán, Kruliš O.

Střídali: Herout Michal, Kopáček V.

 

 

Některé komentáře z médií:

 

Miskovice - Zruč B – vložil Anonymous – Včera, 22:36

Zruč A hraje v neděli a v sobotu Zruč B pošle v sobotu do miskovic 8 hráčů. To se bude točit zadarmo prase ve zruči a chlastat sud. Nejlepší pivo, je zadarmo :-) Děkujeme, když prales, tak pořádnej :D

 

Zdroj: Svoboda.info

 

 

RomanK

Teda co vy jste za fotbalisty????????Takhle jsme dostávali na stejným hřišti v našich začátkách https://miniaplikace.blueboard.cz/gr/smailies/mini/06.gif

 

Zdroj https://jiskrazruc.cz/

 

návrat do minulosti:

sezóna 2012/2013, Zbraslavice vyhráli podobným výsledkem dne 11.11.2012 ve 12. kole nad Nepoměřicemi  14:0.