Horky : Miskovice 0:1

03.05.2017 13:54

Poslední dubnový víkend byl ve znamení častých dešťových přeháněk, to ale fanoušky na Horkách trápit nemusí, mají možnost posadit se na krytou tribunu. Radikálnější z nich zvolili postávání za brankou a k zápasu měli co říct.


Průběh utkání byl vyrovnaný bez větších šancí, Kruliš M. své střely nedokázal vtěsnat do branky a ze spolupráce útočníků Ondra-Ondra vznikly pouze propagační střely, či po rohovém kopu hlavičkoval v dobré příležitosti Kruliš vedle. To na druhé straně se musel předvést brankář D. Bachtík, kdy vychytal tváří v tvář R. Beneše.


Do druhého poločasu vstoupili hosté skvěle. Kruliš M. poslal dlouhý míč za obranu na Libichera, kterého vychytal Mareček, míč se ovšem dostal ke Štěpánovi, který ho v souboji uklidil do brány. Domácí hru otevřeli a hosté se stále častěji dostávali do zajímavých útočných akcí. Několik z nich, na obou stranách, zastavil praporek pomezního. Hostům tak například nebyla uznána branka Herouta. Když se objevil praporek pomezního a zastavil akci domácím, jeden z přihlížejících diváků to nevydržel a šel si to s pomezním (Bachtík st.) vyříkat z očí do očí. Rozhodčí Kučera musel utkání přerušit a zmíněného diváka s přispěním domácího kapitána vykázal zpět za branku k ostatním divákům. Zřejmě se jedná o místního bouřliváka, podle sdělení domácích hráčů se tak nejednalo poprvé. S blížícím se koncem utkání hosté nevyužili řadu šancí, například Štěpána či Libichera a tak se mohlo ujmout na druhé straně. Kruml hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle, další dvě střely směřující ho branky fantasticky vychytal Bachtík, domácí už už zvedali ruce a radovali se z vyrovnání. Utkání skončilo nejtěsnějším rozdílem, díky skvěle chytajícímu Bachtíkovi. Domácí Horky byly zatím jedním z nejlepších soupeřů, se kterými hosté na jaře hráli a doma svou kůži nedávají zadarmo.


Horky - Miskovice 0:1 (0:0), 47. Štěpán.


Sestava hostů

Bachtík - Herout, Vlach, Bartůněk, Bohouňovský -
Libicher, Kruliš, Chvála, Najbrt - Kruliš, Štěpán

Střídal: Krejza