Malín B : Miskovice 0:7

03.04.2017 15:39

Černý víkend pro domácí. Nejprve A-tým v sobotu prohrál 2:9 derby s Hlízovem, v neděli nedopadla o moc lépe rezerva s Miskovicemi.  Utkání na nekvalitním hřišti začali náporem hosté, po dobrém napadání a vystupování nedali domácím ani centimetr prostoru. Náročná hra přinesla brzo ovoce. Libicher poslal přetažený centr do vápna na Kruliše O., před kterým jistému gólu zabránil kapitán domácích Řípa úmyslným zahráním rukou a mohl být rád, že rozhodčí Herda nařídil pouze pokutový kop a udělil žlutou kartu. Míč si postavil bývalý hráč Malína Bartůněk a s přehledem proměnil. Druhá branka padla po vzorném napadání Kruliše O., který po uloupeném balónu zatáhl míč do vápna a přihrávkou na zadní tyč vybídl ke skórování Libichera, ten z těžkého úhlu po nepřesvědčivém zákroku gólmana Nepráška skóroval.  Důležitý moment znamenala 20 min, po sérii tří vyhraných soubojů domácích vypálil Trousil a trefil pouze tyč. Naštěstí platilo otřepané nedáš-dostaneš, takřka zápětí třetí branku přidal Kruliš O., když po napadání využil zaváhání stopera s gólmanem a pohodlně zasunul do prázdné branky. V této době hráli hosté totální fotbal, na branku domácích se valil jeden útok za druhým, na krásný pas Libichera skluzoval Štěpán, ale trefil pouze břevno.  Čtvrtou branku připravil milimetrovým pasem z levé trany Martin Herout, Krulišovi O. už stačilo dobře zpracovat, obejít gólmana a skórovat, šťastný střelec měl v tomto zápase splněno a mohl pustit do druhého poločasu na hrot Bachtíka.


Do druhého poločasu domácí vystřídali tři hráče, obrázek hry se však příliš nezměnil, po krásné kombinaci Štěpána, Bartůňka přihrávajícího
patičkou skóroval i Kruliš M., který celý zápas skvěle držel střed hřiště a dohnal Libichera v tabulce střelců. Oba záložníci mají po 7mi brankách.  Ihned po brance došlo k druhému střídání hostů a Štěpána nahradil Krejza. Došlo k přeskupení řad a do útoku se vysunul Chvála, který naběhal spoustu kilometrů a nebál se hrát. Všichni hráči makali na 110%, z čehož vytěžil nádhernou brankou právě Chvála, kdy z první trefil centr od Bohouňovského. O dvě minuty později využil opět Chvála nedorozumění Nepráška s Trousilem a přidal druhou branku. To vedlo ke kuriózní situaci, kdy si gólmanský dres vzal Trousil a poslal nešťastného Nepráška, který za celý zápas pouze lovil míče z brány do útoku. Ve zbytku utkání již hosté domácí branku nebezpečně neohrozili. Obrana Miskovic, skvěle dirigovaná Vlachem a před ním hrajícím Podolákem nepustila hosty za celý poločas do vážnější situace.



Malín B : Miskovice 0:7 (0:4)

12. Bartůněk (p), 14. Libicher,
24. 32. Kruliš O., 53. Kruliš M., 60., 63. Chvála.


Sestava hostů

Strbík - Herout, Vlach, Podolák,
Bohouňovský - Libicher, Kruliš M., Chvála, Bartůněk - Kruliš O., Štěpán.

Střídali: 45min Bachtík, 54.Krejza


Odměnou za dobré výkony budou nové dresy a teplákové soupravy. Ty se budou rozdávat motivačně na pátečním tréninku!