Miskovice : Kluky 2:0

11.05.2017 08:20

Zřejmě poslední zápas na delší dobu odehráli domácí na hřišti v Miskovicích. A derniéra s hřištěm byla vítězná.

První poločas utkání provázel velké nepřesnosti na obou stranách. Hra byla často přerušovaná a žádný z týmů se nedostal jak do šance, tak do tempa. Vysvobození pro domácí byl naprosto nic neřešící faul Siváčka na Najbrta v rohu pokutového území.  Míč si postavil kapitán Chvála, jeho první nepříliš povedenou penaltu Korejtko vyrazil ovšem zpět ke Chválovi, který už se nemýlil. Rozhodčí Uher však nechal pokutový kop opakovat pro předčasné vniknutídomácího hráče do pokutového území. Napodruhé už nedal Chvála Korejtkovi šanci. Z hostujícího týmu byl nejnebezpečnější opět P. Píška, ale ani jeho střely neskončily v síti.

Ve druhém poločase měli více ze hry domácí, Štěpánova šance skončila na tyči, Kruliše O. vychytal skvělý Korejtko a tak se branka urodila až po krásné akci, po které na zadní tyč mířil Libicher. Domácí gólman Bachtík nemusel řešit žádný závažnější problém a celkem v klidu si připsal další čisté konto.

Po utkání se konala rozlučka s hřištěm, které se nezvykle zúčastnil plný počet hráčů. Fotky později. Hřiště by se nyní mělo stát depónií vykopaného materiálu ze stavby kanalizace v obci. Následně by došlo k jeho rozšíření a srovnání.


Miskovice :  Kluky 2:0 (1:0)  40. p.k. Chvála, 57. Libicher.

Sestava domácích:

Bachtík - Herout, Krejza, Podolák, Bohouňovský - Libicher, Kruliš M., Chvála, Bartůněk - Štěpán, Najbrt

Střídali: Kruliš O., Strbík

"Připraven" byl Vlach