Miskovice : Sedlec B 1:2

10.04.2016 11:59

Po posledním venkovním utkání na Kaňku, kde si hosté připadali jako na blízké Sedlické pouti a lovili míč šestkrát z branky po každé střele na bránu přivítali hráče Sedlce.

 

Najít střelce, to byl hlavní úkol domácích, ve dvou předchozích utkání vyšli střelecky naprázdno. Poslední nezdar znamenal totální přestavbu sestavy a po problémech s počtem hráčů se do útoku postavili mladíci Bachtík se zraněným Březinou. Domácí měli celé utkání převahu, Bachtík trefil břevno, Chválu samotného před gólmanem vychytal Ullman a ostatní šance zůstaly nevyužity, inkasovali domácí jako první po dorážce Břízy z malého vápna.

 

Ve druhém poločase se podařilo vyrovnat po velkém závaru Březinovi avšak po druhé střele Sedlce na bránu to bylo 1:2. Branka padla po sporné ruce domácích a trestném kopu, kdy se chybně rozestoupila zeď a Hyka skóroval poměrně snadný gól. Vyrovnání mohl přijít záhy, jenže Bohouňovský z penalty skórovat nedokázal, jednalo se už asi o 20 neproměněný pokutový kop v sezóně a gólman Ullman napravil svou chybu při penaltovém zákroku na Březinu. Po mnoha dalších šancích domácích se na trávníku červenalo, Bachtík po odehrání míče postrčil Ďoubala a viděl po právu druhou žlutou kartu, Ďoubal viděl žlutou kartu za odkopnutí balónu. Minimálně žlutit se mělo i u Sedlického Poula, který chytil Bachtíka pod krkem, ovšem rozhodčí situaci nezvládl. Hosté v početní převaze předpokládali snadné dohrání utkání, opak byl pravdou, domácí svého soupeře sevřeli i v desíti a vytvořili si místy drtivý tlak, šance Kruliš O., Chvály, Krejzy, Březiny zůstaly nevyužity a když a Kruliš M. ze standardní situace trefil pouze břevno, všechny tři body si odvezli hosté.

 

Po další domácí prohře se Miskovičtí propadli v tabulce domácích utkání již na předposlední místo.