Miskovice : Zbraslavice

22.10.2012 09:10

Na utkání byl nominován rozhodčí Fidra a všichni čekali v jakém stavu přijede. Ten opět „nezklamal“, už z jeho kroku bylo jasné, že nezůstalo před zápasem pouze u pár piv.

 

Miskovickým chybělo z různých důvodů několik hráčů základní sestavy, především pak Krejza a Podolák, který za poslední zápasy chytil výbornou formu. V prvním poločase se domácím nedařilo takřka nic, z prvních dvou střel na bránu padly dva góly, to když se trefili Moravec a Janduš. Poté se hra na dlouhé minuty vyrovnala, avšak ke konci prvního poločasu udělala domácí obrana dvě chyby a stav byl 0:4.

 

Těžko se dalo čekat, že se Miskovice ve druhém poločase tak zvednou, ale hosty zatlačili a takřka jim nedovolili opustit svou polovinu. První gól domácích na sebe nenechal dlouho čekat, Klečák rozehrál standardní situaci na Kruliše, který prodloužil na Štěpána a ten si nedělal žádný problém 1:4. K velmi dobrému výkonu se rozehráli Bohouňovský a Klečák, který svůj výkon korunoval krásným gólem z poza vápna, který znamenal snížení na 2:4. Hosté velmi znervózněli a několika ostrými zákroky se sami dostávali pod tlak standardních situací. Je s podivem, že hosté dohráli v 11ti, ale u rozdočího Fidry, který je pod vlivem člověk opravdu nikdy neví a není radno s ním vůbec diskutovat. Dálší gól visel na vlásku, ale např. Kruliš hlavičkoval těsně nad nebo Štěpán volil razanci místo umístěné střely. Z velkého tlaku nakonec Miskovice dálší gól nepřidali a proto skončil zápas v mlhavém dni 2:4.

 

Miskovice - Zbraslavice B 2:4 (0:4)

Štěpán, Klečák R. - Moravec, Mezera, Janduš 2.

 

Sestava domácích

Strbík – Vařečka, Bartoš, Herout Mich. (Klečák F.), Herout Mar. – Kopáček, Chvála, Bohouňovský, Klečák R., Kruliš – Štěpán