Miskovice : Zbraslavice

04.05.2015 11:06

Bez brankářské jedničky se museli obejít domácí fotbalisté v utkání s rezervou Zbraslavic. Do brány se postavil Kruliš Michal, který nemá s chytáním žádné zkušenosti, proto se domácí v utkání zaměřili především na pevnou obranu. Aby nebylo starostí málo, po 10 minutách hry se zranil Klečák a musel přepustit místo Heroutovi, který se posunul do útoku a na zálohu se stáhl Kruliš O. To už za sebou měli domácí velkou šanci ke skórování, když Chvála poslal do úniku Kruliše O., který ovšem nedokázal přesně nahrát nabíhajícímu Štěpánovi. Zbytek poločasu se odehrál bez velkých gólových šancí.

 

Ve druhém poločase domácí hrozili především po rohových kopech, ale žádný se nepodařilo zužitkovat. V 75 min se dostali ke své jediné vážné příležitosti také hosté, skvěle ale zasáhl brankář Kruliš a míč vyrazil. Na druhé straně mohl rozhodnout o osudu utkání Štěpán po nahrávce Kruliše O., ale svou tvrdou střelu nedokázal lépe umístit než doprostřed brány a hostující gólman jí vyrazil nad.

 

Při pokutových kopech se ukázal problém s absencí vyškoleného gólmana a hostující borci ani jednou nezaváhali, proto si odvezli z Miskovic bod navíc.

 

 

Miskovice : Zbraslavice B 0:0 pk: 3:4

Sestava domácích:

Kruliš M. – Herout ©, Krejza, Podolák, Najbt – Bohouňovský, Chvála, Březina, Klečák – Štěpán, Kruliš O.

Střídali : 10min. Herout Michal