Paběnice B : Miskovice 1:3

14.04.2016 19:39

Bez dlouhodobě absentujících pěti hráčů základu, jmenovitě Štěpána, Murase, Herouta, Najbrta a Klečáka, vyřešil problém se sestavou nový hráč Bartůněk Michal. Skvěle připravené, avšak po dvoudenních deštích notně nasáklé hřiště v Paběnicích přivítalo hráče Miskovic.

 

Vstup do utkání měli domácí výtečný, první nebezpečná přihrávka středem obrany a Šrámek v páté minutě přivedl domácí do vedení. A nemuselo zůstat u jedné branky, po obdobné šanci míč letěl těsně vedle. Hosté se dostali do utkání brankou Chvály, který se se štěstím probil do vápna a střelou na zadní tyč vyrovnal. Spoluhráči ho po utkání v šatně podezřívali, že se nejednalo o střelu, ale o pokaženou nahrávku na zadní tyč J Zlomový okamžik přišel ve 23 minutě, kdy se svátečnímu střelci Vlachovi vyplatilo napadat malou domů domácích, po špatné domluvě brankáře s obráncem oba domácí hráči přihrávku minuli a Vlach pohodlně zamířil do prázdné branky. Po dalších sedmi minutách se bývalým spoluhráčům ukázal druhý nejlepší střelec týmu hostí Libicher a nadvakrát překonal Bendu v bráně 1:3.

 

Ve druhém poločase příliš šancí nebylo, otěže v utkání převzali domácí, ovšem tlak byl jalový a bez velkých příležitostí. Jelikož na druhé straně operoval impotentní hostující útok, když dohromady v celé sezóně vsítil pouze dvě branky, ujmul se šance Chvála, ale po dobrém náběhu na míč nedosáhl a nevystřelil. Hosté si připsali důležité tři body a v následujícím utkání je čeká derby s Nepoměřicemi.

 

Paběnice B : Miskovice 1:3

5. Šrámek : 11 Chvála, 23 Vlach, 30 Libicher

 

Sestava hostů:

Strbík – Bartůněk, Krejza, Podolák, Bohouňovský – Vlach, Kruliš, Chvála, Libicher – Kruliš, Bachtík