Tři body pro Miskovice

23.03.2015 16:36

K prvnímu jarnímu utkání zajížděli Miskovičtí do dalekého Soběšína, kterému měli co vracet, protože v domácím utkání prohráli i přes enormní převahu 0:1. Hosté chtěli přetavit v body zimní přípravu, ve které neprohráli, ikdyž účast na trénincích nebyla kdoví jaká. To Soběšín žádné přípravné utkání nehrál, pouze se asi 5x sešel na trénink.

 

Utkání začalo na velmi nekvalitním hřišti vzájemným oťukáváním a žádné z mužstev se nedostalo k vážnějšímu ohrožení branky, domácí hrozili, jak už je zvykem, ze standardních situací, protože disponují velice urostlým mužstvem. První vážnější situaci si připsal hostující elitní střelec Štěpán a shodou okolností hlavní zbraní domácích, ze vzduchu po rohovém kopu a nemělo zůstat jen u toho. V další šanci se ukázal Bohouňovský po hezkém náběhu, ale nedokázal seřídit mířidla. První gól tak zařídil až Kruliš O. ve 25 min., když si naběhl na zadní tyč a přesně kopnutý roh Bohouňovského zužitkoval ve vedení. Poté se dvakrát nebezpečně prokombinovali domácí do šancí, ale zakončení bylo velice nepřesné. Druhý gól přidal ve 38 min po dobré práci Štěpána opět Kruliš, když svou první zblokovanou střelu napálil levačkou podél brankáře. Štěpán s Krulišem si ještě kombinaci zopakovali, když Štěpán na sebe natáhl dva obránce, míč nahrál proti noze Kruliše, ale ten pálil slabě. Hezkou střelu Chvály zablokovali domácí stopeři a v poslední šanci se po skvěle kopnutém rohu Klečáka prosadil Kruliš, ovšem mířil metr nad.

 

Do druhého poločasu nastoupil místo žlutou kartou napomínaného Martina Herouta, který odvedl dobrý výkon v obraně, mladý Březina a došlo k přeskupení pozic. Průběh druhého poločasu vypadal tak, že Kruliš prodlužoval dlouhé výkopy Strbíka na Štěpána, který byl permanentním nebezpečím pro domácí obranu, ovšem k žádným velkým šancím už nedošlo, krásné střely vyslal Podolák a Kruliš Michal, ale nepřesně. Překvapit brankáře se pokusil i střídající Herout Michal, ale míč se do brány nesnesl. Hostující obrana vedená kapitánem Krejzou pracovala skvěle a tak utkání skončilo výsledkem 0:2.

 

Soběšín : Miskovice 0:2 (0:2)

Kruliš Ondřej 2x

 

Sestava hostí:

Strbík – Herout Mar., Krejza (c), Podolák, Najbrt - Bohouňovský, Kruliš M., Chvála, Klečák – Kruliš O., Štěpán

Střídali. Březina, Herout Mich., Dilianov.