Tupadly : Miskovice

16.05.2016 08:49

Vhodně doplněné B družstvoTupadel o 4 hráče ze základní sestavy mistrovského týmu okresního přeboru + 3 další náhradníky z A mužstva, to byla výzva pro hostující tým a souseda z tabulky Miskovic. A hra nabrala rychlý spád, domácí věděli co chtějí hrát a už ve 4 minutě se utrhl Zahradník a po samostatném úniku otevřel skóre. Tři stejné akce, přihrávky středem hřiště, nepokryté náběhy Kavánka J., Koudelky K. a opět Kavánka J. a ve 40minutě zvýšili už na hrozivých 4:0. Hostující hráče neomlouvá fakt, že dva góly padly po ofsajdových situacích, protože v dalších čtyřech obdobných akcích, ve kterých ofsajd nebyl, skvěle zakročil Strbík nebo na poslední chvíli hostující obrana. To už na hřišti nebyl Libicher, který musel nuceně ve 25 minutě střídat po nepříjemném faulu na hranici domácího pokutového území.

Do druhého poločasu vstoupili hosté s odhodláním výsledek korigovat, hned ve 45 minutě zahrozili, ovšem platilo staré "nedáš, dostaneš" a z protiútoku se trefil Zelený J. Hosty to nepoložilo, ve zbytku utkání měli míč častěji na kopačkách a hrozili jedním útokem za druhým, dvakrát se ovšem v dobré pozici netrefil
Štěpán, Kruliš nebo Herout M., který byl zablokován. Nejhezčí akce zápasu přinesla střela Bartůňka a skvělý zákrok D. Liptáka. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, při jedné akci si ovšem dávali tak dlouho přednost, až zakročil Strbík. Posílení domácí vyhráli zaslouženě, hrál se otevřený fotbal, který se musel, alespoň domácím fanouškům, líbit.

Tupadly B : Miskovice 5:0 (4:0)

4. Zahradník Václav, 15. Kavánek Jiří, 17. Koudelka Karel, 40. Kavánek Jiří, 46. Zelený Jan

Sestava hostů

Strbík - Bartůněk, Herout, Krejza, Bohouňovský - Libicher, Kruliš M., Chvála, Kruliš O. - Štěpán, Bachtík