Zbýšov : Miskovice 0:3

15.05.2017 13:20

Jeden z nejlepších výkonů za poslední dobu předvedli fotbalisté z Miskovic.  Za celý průběh utkání dovolili domácím vyslat na svou bránu pouze dvě střely, o které se postaral kapitán M. Šemík, když střílel z vlastní poloviny, navíc dva metry vedle. Úspěšně tak vrátili domácím prohru z posledního vzájemného utkání, kdy v Miskovicích vyrovnaný stav hosté ze Zbýšova na svoji stranu překlopili až v 82 minutě a nakonec zvítězili též 0:3.


Hra hostů představovala dobře namazaný stroj, dařila se kombinace na jeden dotyk, hra měla řád a dobré tempo. Hráči se skvěle zastupovali a vypomáhali si. Po utkání jeden z diváků přirovnal hru hostí ke hře Barcelony, domácí neudrželi míč déle než tři přihrávky, připravil je o něj aktivní presink hostů. Už v 9 minutě se prosadil z dorážky Kruliš O., když zužitkoval skvělou střelu od Libichera. Další branky mohly přijít posléze, jenže Štěpán se neprosadil. Vynahradil si to následujícím soubojem, když napadal domácího stopera, ten chyboval, Kruliš O. zatáhl míč do vápna, kde ho předložil Chválovi, pro kterého už nebyl problém zvýšit na 0:2.  Třetí branku mohl přidat Štěpán, když běžel s Krulišem sám na brankaře, ale místo nahrávky zvolil střelu, kterou mu chytil gólman Radil.

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první, tudíž šancemi hostujících hráčů. Pojistku v podobě třetí branky mohl přidat Kruliš po krásném centru od Libichera, kdy mu místo udělal Chvála, ale jeho hlavička mířila metr nad bránu. Své šance neproměnili postupně snad všichni hráči hostí, jmenovitě Libicher, Chvála, Štěpán, Bartůněk, oba Krulišové, Bachtík. Většinou se činil brankář Radil. Krátký byl až na pokutový kop Libichera, který se pískal po faulu Šemíka na zmíněného střelce. Hosté tak potvrdili skvělé jaro, kdy si připsali už 20 bod se skóre 26:11. Do brány se postavil uzdravený Strbík a navázal na dvě vychytané nuly Bachtíkem, z předchozích
utkání.


Zbýšov : Miskovice 0:3 (0:2) 9.Kruliš O.,  36 Chvála, 81 Libicher


Sestava hostů:

Strbík - Herout, Krejza, Podolák, Bohouňovský - Libicher, Chvála, Kruliš, Bartůněk - Kruliš, Štěpán

Střídali : 63 min. Bachtík D.